КОНТРОЛНИ ТОЧКИ

Възстановяване на контролни точки отнети от КАТ

За да проверите наличността на контролни точки трябва да заплатите съответната такса в КАТ и да получите тази информация. Ако ежедневието Ви не позволява това, Учебен център „Илиян Ошинов“ може да извърши тази услуга за Вас.

Курсът за възстановяване на контролни точки отнети от КАТ се провежда всяка събота и има продължителност шест учебни часа. Изпит НЕ се полага. Възстановяват се 13 контролни точки. Всеки кандидат има право да преминава този курс само веднъж на дванадесет месеца(считано от датата на курса).

Пълният брой контролни точки могат да се възстановят, ако са минали две години от връчването на последното наказателно постановление. Трябва да бъдат заплатени всички глоби и да се подаде молба за процедурата в КАТ.

Учебен център „Илиян Ошинов“ също така възстановява загубени шофьорски права. За по-подробна информация заповядайте в нашият офис или ни се обадете. Очакваме Ви!

Опреснителни часове

Учебен център „Илиян Ошинов“ предлага опреснителни часове, в помощ на всички, които са забравили или искат да подобрят своите умения на пътя. Часовете се съобразяват със свободното време на кандидата. Провеждането им се определя индивидуално, спрямо нуждите и изискванията на желаещите: трениране на определени маршрути в града, паркиране – успоредно и перпендикулярно, шофиране извън града, изпреварване или практически упражнение във всички сфери. Занятията могат да се провеждат на автомобили с ръчна или автоматична скоростна кутия. При необходимост могат да се посещават и теоретични занятия, без допълнително заплащане и да получите учебни пособия за самоподготовка вкъщи.
Задължително за провеждането на допълнително обучение е наличието на валиден документ за правоспособност за управление на МПС от съответната категория.
При допълнително обучение за категории „А”, „А1”, „А2” кандидатите задължително трябва да притежават застраховка „Злополука”, която автошкола „Илиян Ошинов” предоставя безплатно за своите клиенти. Необходимата екипировка също се осигурява от нас, но при желание на клиента може да бъде и негова лична: предпазна каска,ръкавици, хендсфри слушалки (при кормуване в града).

Карта на водача

Карта за квалификация на водача трябва да притежават всички водачи на МПС, за чието управление се изисква свидетелство от категория С, С+Е, Д и Д+Е за извършване на обществени превози или превози за собствена сметка.